SARAH POLLET

Ik ben Sarah Pollet en werk als Contextueel Psychotherapeut in Wegwijs Torhout. Ik richt me tot jongvolwassenen en volwassenen. Daarnaast zie ik er ook koppels, ouders en gezinnen.

#LEVENSLANGLERENDIPLOMA'S, OPLEIDING & ERVARINGEN

#LEVENSLANGLERENDIPLOMA'S, OPLEIDING & ERVARINGEN

  • Bachelor in het Sociaal Werk (2001-2004)
  • Postgraduaat Contextuele Therapie (2016-2020)
  • Gezinsbegeleidster in het CKG Sint-Clara (2004-2016)
  • Medewerker bij en coach van Villa Ou-ki West-Vlaanderen (2016-…)
  • Zelfstandige praktijk voor psychotherapie in Groepspraktijk Don Bosco (2016-…)
  • Continue bijscholing

“Jezelf mogen en kunnen zijn, kan alleen tot stand komen in relatie met de ander”

#VISIESAMEN OP PAD

#VISIESAMEN OP PAD

In 2004 studeerde ik af als ‘Bachelor in het Sociaal Werk’. In hetzelfde jaar startte ik als gezinsbegeleidster in het CKG Sint-Clara. Ik voer er gesprekken met gezinnen die kinderen hebben tussen 0 en 12 jaar. De focus ligt op de opvoedingssituatie, maar de gespreksthema’s zijn ruim: individuele gemoedstoestand van de ouders, koppeldynamiek, hechtingsrelatie met de kinderen, positie van de ouders in hun gezin van herkomst, …

Continue bijscholing vind ik belangrijk. Daarom volg ik steeds verschillende vormingen, studiedagen en opleidingen. Voor een meer uitgebreide verdieping van de begeleidingen die ik bood, startte ik een 4-jarige psychotherapieopleiding ‘Postgraduaat Contextuele Therapie‘ in de Arteveldehogeschool. Dit gaf me de motivatie om in 2016 mijn eigen praktijk uit te bouwen. Twee jaar later stapte ik mee in het ontstaan van Groepspraktijk Don Bosco. De groeiende vraag naar therapie leidde echter snel tot een nood aan uitbreiding van mijn aanbod. Van hieruit was de samenwerking met Wegwijs geboren.

Binnen Wegwijs richt ik me tot jongvolwassenen en volwassenen. Daarnaast zie ik er ook koppels, ouders en gezinnen.

Soms krijg je het gevoel vast te raken rond een aantal moeilijkheden die je in je leven ervaart. Hierbij stilstaan en praten met een psychotherapeut kan je terug op weg helpen. Als Contextueel Psychotherapeut houd ik hierbij steeds rekening met je gezin van herkomst en de vorige generaties. Wat je ervaringen daar beteken(d)en, heeft een invloed op de relaties die je dagdagelijks aangaat met vrienden, collega’s en kennissen, maar ook met je partner en zeker met je kinderen. We verbinden het verleden, het hier en nu en de toekomst en gaan er samen mee op weg, dit op maat van jouw / jullie specifieke situatie.

Wegwijs Torhout is gevestigd binnen Groepspraktijk Don Bosco. Het is mogelijk, maar geheel vrijblijvend dat je meerdere disciplines met elkaar combineert (kinesitherapie, gezondheidscoaching en psychotherapie). Als dit het geval is, dan plegen we intern overleg met het oog op een goede opvolging van je situatie.

https://praktijkwegwijs.be/wp-content/uploads/2020/11/logoseetru.png

©2020 PRAKTIJK WEGWIJS , Samen op zoek naar jouw weg –  Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy