SARAH LOGGHE

Ik ben Sarah Logghe, klinisch psycholoog bij praktijk Wegwijs Torhout. Kinderen, jongeren, jongvolwassenen, alsook ouders en gezinnen kunnen bij mij terecht met hun vragen of bezorgdheden. Samen gaan we op zoek naar oplossingen en focussen we op wat wel goed loopt.

#LEVENSLANGLERENDIPLOMA'S & OPLEIDINGEN

#LEVENSLANGLERENDIPLOMA'S & OPLEIDINGEN

  • Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent
  • Stage in CAR Therapeutisch Zorgpunt
  • Ervaring als zelfstandig klinisch psycholoog voor kinderen en jongeren in een groepspraktijk

erkenningsnummer: 992135034 – visumnummer: 371283

"Lichtpuntjes
Soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook zijn."

#VISIESAMEN OP PAD

#VISIESAMEN OP PAD

Doorheen mijn opleiding als klinisch psycholoog merkte ik al snel dat mijn hart lag bij het werken met kinderen, jongeren en jongvolwassenen en hun context. Hier kan ik mij in praktijk Wegwijs volledig op toespitsen.

Opgroeien brengt heel wat veranderingen en uitdagingen met zich mee, zowel voor het kind en de jongere, als voor de omgeving. Soms lijken die uitdagingen te groot en heb je het gevoel vast te zitten. Hier wil ik je als psycholoog graag bij helpen. Samen staan we stil bij wat er moeilijk loopt en zoeken we naar oplossingen. Daarnaast focussen we op wat wel goed loopt en proberen we dit nog meer te versterken.

Omdat iedereen uniek is, zoeken we samen naar een manier van therapeutisch werken die past bij jou als persoon. Dit kan door te praten, maar evenzeer door creatief aan de slag te gaan of aan de hand van (educatieve) spellen of boeken.

Aangezien opgroeien niet alleen gebeurt, maar steeds binnen een context, is er de mogelijkheid om te overleggen met school, de huisarts, of andere instanties. Hiervoor zal altijd eerst toestemming gevraagd worden en word je als ouder zoveel mogelijk betrokken. Ook als je als ouder even vast komt te zitten in de opvoeding of met vragen of bezorgdheden zit, kan je bij mij terecht voor oudergesprekken. Daarnaast zijn ook gezinsgesprekken mogelijk.

Ik kijk er alvast naar uit om samen aan de slag te gaan!

https://praktijkwegwijs.be/wp-content/uploads/2020/11/logoseetru.png

©2020 PRAKTIJK WEGWIJS , Samen op zoek naar jouw weg –  Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy